Studio Bellisima Nieuwsbrief

Dermalogica
Dermalogica

We behandelen uw huid met zorg door gebruik te maken van het merk Dermalogia. Het is een kwaliteitsmerk dat uw huid weer gezond maakt, in balans brengt en behoudt. Huidspecialisten die werken met Dermalogica worden ieder jaar bijgeschoold in het Dermal instituut in Breda om  uw huid met kwaliteit, professionaliteit en vakkundigheid te behandelen.

Verantwoorde ingrediënten
In producten van Dermalogica zijn verantwoorde ingrediënten verwerkt. Ingrediënten die goed zijn voor de huid en waarvan bewezen is dat ze werken. De producten staat bekend om wat er juist niet in zit zoals parfum, kleurstoffen, SD alcoholen, minerale olien en lanoline.Dermalogica vrij van alles wat niet in een huidverzorgende producten thuis hoort. 

Voor iedere huidconditie
Dermalogica is een no-nonsense merk dat zich volledig richt op een gezonde huid. Behandelingen starten we met een gratis facemapping. Hiermee wordt in kaart gebracht wat uw huid precies nodig heeft. In het brede productaanbod van Dermalogica is voor iedere huidconditie aandacht: huidveroudering, vette huid, onzuiverheden en ontstekingen, pigmentvlekken, roodheid en droogheid. U krijgt hierdoor een op maat afgestemde behandeling, aangepast aan de behoefte van uw huid.